top of page

Създаване на АВ линия и безжичен трансфер към машината от модул Агротехника

През най-натоварения месец на лятото разработихме още една изцяло нова функционалност на Земеделският софтуер TechnoFarm - създаване на AB линия за навигация и експорт чрез устройството TechnoFarm Connect директно към дисплея в машината.



Чрез модул Агротехника вече може предварително да създавате АВ линии във всеки парцел. Тази нова възможност на софтуера ще ускори работата на механизаторите, тъй като няма да е необходимо те сами да създават линиите в машината, а могат да ги заредят от предварително създаден в TechnoFarm файл.



Освен това зареждането на данните за парцели никога не е било толкова лесно.

Вече можете да прехвърлите в реално време и от всяка точка с достъп до интернет създадените от Вас линии в машината.








Независимо дали машината се намира на няколко километра или е в съседното землище - навигацията ще получи създадените AB линии само след няколко секунди чрез устройството TechnoFarm Connect.


Важно е да отбележим, че освен безжичен трансфер на линии от софтуера към машината, чрез TechnoFarm Connect може да заредите данни от вече извършената обработка и да прегледате качеството на работа в модул Агротехника.


За повече информация относно модул Агротехника и новостите в него може да се обадите на 088 900 80 70 или да се свържете с най-близкия до Вас софтуерен специалист на НИК.


428 преглеждания

Comments


bottom of page