top of page

Коледна изненада за собственика на Модул “Карта” №100 за годинатаИвайло Антонов от „Андора“ ЕООД обработва 800 дка, в района на Североизточна България. Към края на 2016 година земеделският производител решава да закупи Модул “Карта” от софтуера TechnoFarm, за да администрира по-лесно земята си. Благодарение на своята покупка той стана собственик на 100-я Модул “Карта” за годината и по този повод екипът на НИК му направи специален подарък – уикенд за двама в СПА хотел във Велинград.

Пожелаваме му приятна почивка и ползотворна работа със софтуера!


Как решихте да закупите софтуера TechnoFarm и за какви дейности ще Ви бъде полезен Модул „Карта“?

Аз от от дълго време имах идея да си го купя. Даже още преди две години, мисля, разговарях с Ваш колега. В един момент реших, че чрез софтуера по-лесно мога да си контролирам полетата, да ги следя и да виждам къде са границите им.


Какви са впечатленията Ви до момента относно работата със софтуера и сътрудничеството с НИК?

За програмата мога да кажа, че се работи доста лесно. На мен лично ми помогна за това, заради което я закупих. Относно сътрудничеството с НИК – ние от доста време имаме взаимоотношения и мога да кажа, че нямам никакви проблеми. Винаги, когато съм имал въпроси, ми е било откликнато и сте се обърнали към буквално на минутата.


Планирате ли да надградите софтуера с нови функционалности или допълнителни модули?

Да. Смятам да се абонирам и за програмата за сателитно заснемане на полетата GeoSCAN.
Ако желаете да научите повече за възможностите на Модул “Карта” и земеделския софтуер TechnoFarm, софтуерните специалисти на НИК са на Ваше разположение.

75 преглеждания

留言


bottom of page