top of page

TechnoFarm вече е част от семейството на НИК





Седмица преди най-голямото изложение у нас, АГРА, Техно Фарм ООД стана част от семейството на НИК, което се състои от НИК Електроникс – водеща фирма на българския пазар, внедряваща технологии за прецизно земеделие, НИК Агро Сървис – почвената лаборатория с най-висока производителност на балканския полуостров с екип от опитни химици и агрономи и НИК, девизията, която предлага на българския пазар пивотните системи на Американския производител Valley и френски високотехнологични пръскачки с марката Berthoud .


Нашата основна мисия е да предлагаме на българските земеделци съвременни и многофункционални продукти за управление стопанството. Вярвайки, че софтуерните решения заемат ключово място в модерното земеделие, ние се стремим към непрекъснато усъвършентсване. Именно този стремеж доведе до присъединяването ни към семейството на НИК. Обединявайки продуктите на двете фирми, българският селскостопански производител ще получи завършено многофункционално решение, с помощта на което ще оптимизира земеделските операции. Ставайки част от НИК, ние имаме възможността да разширим конктактите си с технологични земеделски производители, каквито са клиентите на компанията. По този начин ще можем своевременно да отговаряме на изиксванията на съвременния фермер, помагайки му в управлението на своя бизнес. Първата съвместна дейност на двете фирми и основата на сътрудничеството е представянето на нов модул на софтуера, наречен „Агротехника”, който позволява лесен трансфер на информация за извършените обработки от GPS навигация Trimble, а в бъдеще и от GPS системата за следене на автопарка, предлагана от НИК.


Очакваме ви на АГРА’2014 в Пловдив, където двете компании ще бъдат представени съвместно на щанд от близо 100 кв, като по случай на партньорството ще бъдат предложени съвместни пакетни предложения.

110 преглеждания
bottom of page