top of page

Експорт за нов вид навигации и още новости в TechnoFarm


След обновяване на “Допустимия слой” и слой “Постоянно затревени площи”, обърнахме внимание и на експорта на парцели за различни видове навигации, за да улесним работата Ви по време на пролетната кампания.


Всички клиенти на земеделския софтуер TechnoFarm с активен абонамент за поддръжка за 2018 г. ще могат да се възползват от тази новост в Модул “Карта”.


Новата опция за навигации John Deere* е добавена в менюто за експорт.


Различни варианти за експорт


Експортът може да се направи както в “Общ файл” – една папка за всички избрани парцели, така и в “Отделни файлове” – всеки парцел в отделна папка със съответен номер.

При първия вариант всички парцели се зареждат заедно и в един файл в машината, така че най-близкият до машината парцел се вижда автоматично на екрана.

При опция “Отделни файлове” всеки парцел е в отделна папка с неговото име и е необходимо чрез дисплея на машината да се избере конкретна папка, която да бъде показана на екран.


Очертаване на имотите с TechnoFarm


Не забравяйте, че чрез Модул “Карта” и мобилното приложение TechnoFarm можете да постигнете по-голяма прецизност и коректност при подготовката на площите и подаването им в ИСАК и да си спестите ценно време!


Свържете се със своя представител на НИК, за да научите повече за последните новости и как софтуерът TechnoFarm може да бъде полезен и за Вашето стопанство!


*Надписът John Deere е запазена марка на Deere & Company

81 преглеждания

Comments


bottom of page