top of page

TechnoFarm на БАТА Есен 2016Посетителите на есенното издание на БАТА АГРО 2016 имаха възможност да се запознаят с новите функционалности на земеделския софтуер TechnoFarm и неговото мобилно приложение. По време на изложението бе представената и новата визия на софтуера, защото един модерен софтуерен продукт, заслужава и модерен облик.


От 30.08 до 03.09 софтуерните специалисти на НИК бяха на разположение, за да отговорят на всички въпроси на фермерите и да разкажат за последните нововъведения в различните модули на софтуера TechnoFarm. Сред тях са новия подмодул Тематични карти в Модул “Карта”, възможността за по-лесна редакция и анализ на информацията в Модул “Имоти”, както и различни нови справки, които да подпомогнат фермерите в управлението на техните земеделски стопанства.


Показана беше и опцията за синхронизация на данните от мобилното приложение TechnoFarm със слой КВС имоти. Така, освен своите парцели, фермерите могат да виждат и всички други имоти по КВС, така че проверката на място с мобилното приложение е още по-лесна.


Ако не сте успели да посетите щанда на НИК по време на изложението и искате да научите повече за новостите в софтуера TachnoFarm, може да ни оставите запитване или да се свържете със софтуерния специалист за Вашия регион.

43 преглеждания

Comments


bottom of page