top of page

Зареден е предварителният слой "Площи допустими за подпомагане"

Всички кандидати, които искат да проверят дали площите, които стопанисват попадат изцяло или частично в слой „Площи, допустими за подпомагане” за кампания 2019, могат да го направят чрез модул Карта на TechnoFarm.



В срок до 13.12.2019 г. включително, земеделските стопани могат да подават възражения относно непопадането на конкретни заявени за подпомагане земеделски парцели или части от тях в специализирания слой „Площи, допустими за подпомагане” за кампания 2019.

Възраженията се подават по образец чрез съответната Областна дирекция „Земеделие” (ОДЗ) до Министъра на земеделието, храните и горите, като се генерират автоматично от Системата за електронни услуги - ДФЗ.


Предварителният слой "Площи допустими за подпомагане" може да бъде активиран в TechnoFarm чрез поставяне на отметка пред него в меню Активен слой на модул Карта.


За повече информация относно Земеделският софтуер TechnoFarm може да се обадите на тел.: 088 900 80 70 или да се свържете с най-близкия до Вас софтуерен експерт на НИК.

bottom of page