top of page

Новостите в TechnoFarm през Декември 2018

Актуализирано: 20.12.2018 г.


Последното за годината обновяване на Земеделският софтуер TechnoFarm вече е факт.


В него ще бъде включена една изцяло нова функция на програмата – експорт на файлове за навигация Trimble във формат AgData.


Всички клиенти, които разполагат с навигации GFX-750 от Trimble ще могат да зареждат файлове за граници на дисплеите си чрез новата опция за експорт в AgData на модул Карта.



Във връзка с кампанията за подаване на анкетни карти създадохме възможност за още един експорт на данните, който поддържа 8 цифров формат за номер на имот.


Добавено е ново поле Блок за информация към имот, което може да се попълва с важна за имота информация. Полето може да бъде открито във филтрите на модул Карта и модул Имоти и да бъде попълвано чрез бутона за редактиране на имот.


Създадено е ново шаблонно поле при печат на договор, чрез което при отпечатване на договори за преотдаване ще можете да виждаtе информация за номер и дата на оригиналния договор към всеки имот.


Добавихме възможност за „заключване на договори“, в които да не може да се прави редакция или начисляване на рента. Така когато създавате нов договор, който искате да предпазите от нежелана промяна по условията, можете да поставите отметка на полето "Заключен за редакция" в панела за създаване на договор.




Във връзка с обновяването на функционалностите е възможно в интервала 17:30ч - 20:00ч на 19.12.2018 г. част от потребителите да изпитат затруднения при достъпването на софтуера TechnoFarm.


За повече информация относно софтуерът TechnoFarm и новостите в него може да се обадите на 088 900 80 70 или да посетите www.technofarm.bg


510 преглеждания
bottom of page