top of page

TechnoFarm на Националния Агро Семинар на НАЗ през 2013 г.Техно Фарм ООД беше на третото издание на Националния Агро Семинар, организиран от НАЗ (Националната асоциация на зърнопроизводителите). Семинарът се проведе в Новотел Пловдив от 28 до 30 ноември 2013г.


На откриването на семинара бяха земеделският министър проф. Димитър Греков, зам. – министър Явор Гечев, изп. директор на Държавен фонд “Земеделие” г-н Мирослав Николов и неговите заместници Николай Дачев и Виолета Александрова, както и директори от дирекции в МЗХ и НАП. Присъстваха също представители на COPA-COGECA: „Обединеният глас на европейските фермери”.


Екипът на фирма Техно Фарм взе участие с щанд, на който посетителите можеха да видят новостите в земеделския софтуер, разработен у нас, както да разгледат и да тестват софтуера сами или с помощта на специалист от фирмата.


Техно Фарм ООД даде награда чрез теглене на томбола на един от членовете на НАЗ, присъствали на събитието. Подаръкът беше трите модула на софтуера за управление на земеделски стопанства Techno Farm – Карта, Имоти и Субсидии. Късметът се усмихна на Румяна Ангелова, която на следващия ден бе избрана за председател на НАЗ, а наградата ѝ бе дадена от Вера Гостева от търговския отдел на Техно Фарм.


Екипът на Техно Фарм пожелава на Румяна Ангелова успех като председател и ѝ честити новата придобивка!

30 преглеждания

Comments


bottom of page