top of page

Новите функционалности в земеделския софтуер TechnoFarm

Началото на годината води със себе си нови функционалности в земеделския софтуер TechnoFarm. С цел по-лесна и бърза работа, екипът на TechnoFarm разработи следните новости:


Нов филтър в полето с начисления на ренти


Вече всички потребители могат да видят нов филтър в полето с начисления, достъпно от модул Имоти - Ренти - Договори.

Чрез този филтър бързи и лесно може да бъдат търсени и копирани начисления, направени за минали стопански години.




Филтърът дава възможност да се търси по стопански период, данни за собственици, имоти, както и за начислените суми и типове рента.



Подобрение в отразяване на договорните отношения


С цел по-голяма прецизност в отразяване на договорни отношения и плащания е добавена е нова възможност, с която се отбелязва точната дата на почиване на собственик.


Toва може да се отбележи при добавяне на нов собственик към договор или редакция на съществуващ такъв.



С настоящите промени, при изплащане на рента, наследниците ще се визуализират само в годините, след обявената дата на смърт на собственика, а за останалите периоди ще има възможност да се правят стари плащания директно към вече починалия собственик.

При изплащане на рента в стопанския период, в който е посочена датата на почиване на даден собственик, ще може да се избира на кого да се изплати рента - на собственика или на наследниците, като ще се появява предупреждение, когато се изплаща на починал.



Промяната няма да засегне вече добавените и отразени починали собственици - при тях рента ще се изплаща на наследниците.

Това ще доведе до подобрение на архива на собственици и по-гъвкаво изплащане на ренти.


444 преглеждания
bottom of page