top of page

Кои са новите възможности на Земеделския софтуер TechnoFarm?!

Актуализирано: 26.06.2020 г.

През последните дни бе направено поредното голямо обновяване на Земеделския софтуер TechnoFarm с редица нови възможности за по-лесното и бързо администриране на стопанството.


Всички земеделски производители, които използват модул Имоти на TechnoFarm могат да генерират Декл. по чл. 69 и Заявление по чл. 70 спрямо новите изисквания на ОСЗ.


Също така отпада подаването на csv формат към ОСЗ и остава само подаване на таблица в ексел като електронен вариант.


Всички изисквания на таблицата са изпълнени в TechnoFarm и са налични за експорт в модул Имоти.Всеки ползвател на модул Агротехника на Земеделския софтуер TechnoFarm вече може да анализира още по-пълно всички разходи направени на полето чрез цели 4 нови справки.

Това са:

  • Справка по гориво

  • Справка по семена

  • Справка по препарати

  • Справка по други продукти

Всички нови справки дават детайлна информация за направените разходи както по видове разходи, така и по култури, видове препарати или семена и др.


Изцяло нова опция е възможността да се добавя Добив от всеки парцел.

За всеки парцел и култура може да се въведе Сорт и Добив от парцела, като софтуера ще пресметне автоматично средния добив от парцела.

Могат да се въведат повече един сорт в един парцел и така да следите добива от всеки сорт.

Попълнената информация може да се види в Справка по добиви.


За повече информация относно Земеделския софтуер TechnoFarm може да се обадите на тел.: 088 900 80 70 или да се свържете с Вашия софтуерен експерт.331 преглеждания

Comments


bottom of page